/ Allmänt /

Slalombacken innan snön?

Det råder inga som helst tvivel att jag älskar fjällen under årets alla årstider. Det finns alltid någonting att göra samtidigt som själen får sig ro. Och lungorna mängder av frisk luft. Man behöver inte vara jägare, inbiten norrlänning, fiskare eller någon annan stereotyp. Som Sonja Abrahamsson säger, man åker till norrland för att hålla käft. Jag själv åker till norrland för att hämta energi, andas frisk luft, träffa min bror och vänner . Och träna i terräng. Och jag håller mestadels käft när jag väl är där. Det är min fristad.
 
Sist jag var upp, vilket var nu två veckor sedan så hade jag med mig Crut. Lilla svarta stora flamsiga Crut. För er som inte vet ännu, vår älskade Gordon Setter. Vår relation var riktigt tight när han var yngre, men man kan väl lätt påstå att det nu är min far som "äger" Crut. Hur som helst!! Energisk som både han och jag var, så tänkte jag passa på att träna honom. Fysiskt som psykiskt. Mission accomplished? Hell to tha yä. Vi tog en brant, hårdhänt promenad uppför slalombacken. Hela, såklart. Det var jobbigt för vovven, att uppför. Jag tror dock att det var mest jobbigt att gå ordentligt och följa mig i min takt och inte hans egna crazy ass vilja. Min puls fick sig en rejäl körare också, inte att glömmas.
 
Så alltså, kort och gott - ett hett tips som variation till den ordinarie löprundan eller PWn. Dra en slalombacke for once. Just for fun.