/ Allmänt /

Jag förblir påklädd

Vi har ett problem, min katt och jag. Vi kommer inte överens om min rumpa, att den ska få vara ifred när jag inte har byxor på mig. Jag vill att den ska, av Kahn, vara orörd.. Men Kahn vill något annat.. Han vill bita i den. Tro mig eller inte men det är frustrerande och väldigt stötande på sitt vis, och märkligt opassande att ha sin katt hoppande och bitande efter sin egn halvklädda röv. 
Nu är jag lyckligt vis inte ensam om detta öde, Christians halvklädda röv får också utstå Kahns hörntänder. Det är jag rätt tacksam för, att slippa vara utsatt för kattens sexuella trakasserier. Vem vet, han kanske är bisexuell min katt. Coolt, hbtq-kisse. Och jag älskar honom oavsett. 
Jul snart, hur går det för alla med känslan? Jag har officellt gett upp, det kommer inte bli känsla, nej det kommer bli regn. Det är okej, jag har accepterat det, jag kommer inte lyssna på julmusik frivilligt. Jag har plågat mina öron tillräckligt för i år. Jag satsar på en trevlig kväll istället, men gott sällskap och massa fisk. Perfekt ändå, trots snö- och julbrist.
 
Fint. Ha de så!